200315 Altan opdatering

Vi har fået nedenstående information fra Kontech / Balco, som også er lagt op i den delte mappe.

 

Kære Kunder og samarbejdspartner

 

Vedr. Covid-19 information

 

Balco Altaner A/S holder åbent som normalt, vores kontor er dog delvis bemandet, da nogle, arbejder hjemmefra også for at kunne passe børn som har institutionslukket.

Vores byggepladser vil også være bemandet, men byggeherres og beboers egne ønsker vil blive fulgt ift. adgang til ejendomme. Her er det vigtigt at kommunikere direkte med vores projektledere og vores altan montører.

Grundet den anspændte situation vedr. Covid-19 virus og myndighedernes retningslinjer omkring denne, skriver vi til jer mhp. klarlægning af vores forholdsregler. Vi vil holde os orienteret omkring myndighedernes retningslinjer og vil løbende informere jer om evt. yderligere tiltag.

Vi tager vores sociale ansvar meget alvorligt og indfører pr. d.d.

 

Forholdsregler

                                        • Møder begrænset til et nødvendigt omfang og vi opfordrer til at de så vidt muligt klares pr. telefon eller videomøder.

                                        • Møder der skal være på byggepladser afholdes med mindst muligt deltagere og så kort som muligt.

                                        • Arbejde på byggepladser vil blive udført men det forventes at der fra byggeherre, rådgiver og beboere, at der oplyses til os om der er nogen som er smittet eller i karantæne.

                                        • Alle vores medarbejdere er blevet oplyst om at holde afstand, udøve ekstra god hygiejne og samtidigt overholde sundhedsstyrelsens retningslinjer ift. symptomer.

                                        • Medarbejdere som har rejst i risikoområder, vil blive sendt hjem i karantæne.

 

Alt dette medfører, at vi en periode, arbejder med nedsat kapacitet, og vi håber derfor på jeres forståelse for de gener og tidsmæssige konsekvenser dette evt. måtte medføre. Det vil via byggemøder og direkte dialoger afstemmes mere konkret hvad det betyder pr. hver byggesag.

I er meget velkommen til at kontakte os, hvis I har spørgsmål til ovenstående.

 

Med venlig hilsen

 

Balco Altaner A/S

Ledelsen

 

 

Hvis der er nogen andelshaver som har bekymring med at håndværkerne får adgang til deres lejlighed, bedes i skrive til bestyrelsen@abhattensensalle.dk og informere os. Så skal vi nok tage den videre med Kontech.

I bedes også generelt informere, hvis der er forhold som har indflydelse på andelsboligforeningen i den nuværende situation.

 

Brevet kan hentes i altanfolderen i skyen, som i kan tilgå på nedenstående link

 

 

På bestyrelsens vegne