Genial mulighed for på KISS-måde at få beskeder på netside.

Kære Claus
Tak for din e-mail, hvor du oplyser, at der nu etableret en mulighed for, at man som bestyrelsesmedlem kan få en besked på vores forenings netside hos dig.
Det lyder umiddelbart for godt til at være sandt, men jeg tester gerne og prøver at sende denne e-mail som et indlæg til den oplyste test-ejendom.
Det kunne være dejligt, hvis man også kunne have et billede med i sit indlæg, så jeg prøver lige at sætte et billede ind, for at se om det er muligt ????

Billede indsat i tekst 1

Hvis det virker, er jeg lidt spændt på, hvor hurtigt, mit indlæg vil være på netsiden. Det er i dag den 2. januar og kl. er 17.15. Nu trykker jeg på send og så er jeg spæmdt på, om man kan læse mit indlæg i dag, eller om det først vil være muligt på mandag, når I åbner igen.

Med venlig hilsen

Fritz