Jeg vil gerne teste, om det er rigtigt, at jeg kan udgive online på netside

Hejsa Claus

Tak for din mail, hvor du skriver, at bestyrelsen kan få adgang til at sende beskeder, som vil blive offentliggjort med det samme på foreningens netside.
Jeg forstår din mail på den måde, at muligheden for bestyrelsesmedlemmer til at skrive på den netside, som du har lavet til foreningen, ikke koster noget. Hvis det er korrekt, vil jeg meget gerne have, at der oprettes en mulighed for mig til at skrive på foreningens netside. Du skrev til mig, at jeg som en test skulle skrive koden 96 i overskriften, så ville mit indlæg komme på din ejendomstest netside www.egemar-clausen.dk/test-ejendommen
Du må gerne sende mig koden, så jeg kan skrive direkte til foreningens netside.
De bedste nytårshilsener fra Jeanette fra Amager ????