Udsendelse for andelshaver.

Udsendt for Peter Villaume:

 

Kære naboer

Som flere af jer sikkert allerede har lagt mærke til, blev jeg boende i lejligheden i nr. 6 da Julia og jeg gik fra hinanden sidste år. Jeg er dog stadig på “jagt” efter en lidt mindre lejlighed, så hvis der er nogle af jer som kunne tænke sig at bytte/sælge, eller kender til nogle på frb. som kunne, må I endelig sige til.

Jeg vil helst bytte til en 4 vær. og gerne lidt større end 100 m2. Da mine piger går på Skolen på Lacourvej skal lejligheden helst ligge på frb. Jeg har ikke travlt og kan godt blive boende i min nuværende lejlighed de næste par år.

Min lejlighed er på 185m2, 5 værelser (tidl. 6), stort badeværelse, stort køkken, gæstetoilet og koster 3.2 mio. Sig til hvis I vil se den J

Mvh Peter Villaume Hattensens alle 6, 2. th  mobil: 22328313